Osmangazi Kırcılar Anadolu Lisesi

Vizyon: Değişen gelişen dünyayı takip eden, araştıran, izleyen, bilimsel çalışmalara katılan, en iyi üniversiteleri hedefleyen, yarının aydınlarını yetiştiren bir kurum olmak.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına gönülden bağlı olarak öncülüğünü yapan, düşünen, sorgulayan ve bilimsel gerçekleri özümseme cesaretinde, ülkesi ve milletine saygılı, geçmişine sahip çıkan, toplumsal saygıyı benimseyen köklülüğü yaşatan, bireysel ve toplumsal olarak iyi niyete sahip güvenirlikte, eğitimini aldığı bilgileri öğrenme ve öğretme liderliğine sahip öğrenciler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Başlangıç 08:50 Bitiş 15:50
Servis Bilgisi: Servis hizmeti mevcuttur okulumuzdan bilgi alınabilir.
Sportif Etkinlikler: Okul içi spor salonumuzda düzenlenen turnuvalar: Basketbol, futbol, voleybol, masatenisi, badminton. Ayrıca İl-İlçe müsabakalarına katılım.
Bilimsel Etkinlikler: Patent Çalışmaları, Tübitak Çalışmaları, Erasmus çalışmaları
Proje Çalışmaları: Tübitak 4006 ve 2204A
Kontenjan Bilgileri: 9. sınıflar altı şube, 10. sınıflar sekiz şube, 11. sınıflar sekiz şube, 12. sınıflar bir şube.
Diğer Hususlar: Okulumuzda bir sınıf Fzik-Kimya_biyoloji Labratuvarı, bir sınıf resim atölyemiz mevcuttur. Okulumuz sanal turu için https://poly.google.com/view/4ouAmYzRL-9

WEB - https://kircilaranadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - Küçük Balıklı Mahallesi Kestane Sokak No 50 Osmangazi/BURSA

Yerleşim Yeri - Küçükbalıklı