19.02.2019 1624

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Okulumuz, Kırcılar Ticaret Meslek Lisesi olarak çok değerli hayırsever, iş adamı Sn. Mustafa KIRCI’nın Türk gençliğine kazandırdığı okullardan bir tanesidir. KIRCI ailesi eğitime büyük katkı sağlamışlardır. Lisemiz 1998-1999 Eğitim-Öğretim yılında Ticaret Meslek Lisesi olarak hizmete açılmıştır. 2000-2001 Eğitim-Öğretim yılında Anadolu Ticaret Meslek Lisesi statüsüne kavuşmuştur.

1998’den bu yana gelişen, değişen, büyüyen bir lise olduk. İlk mezunlarımızı 2000 yılında vermenin gururunu yaşadık. 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılından itibaren Kırcılar Anadolu Lisesi olarak yeni mezunlar vermenin gururunu yaşamaya devam edeceğiz.

Kırcılar Anadolu Lisesi donanımlı yapısı ve teknolojiyi takip eden yenilikçi anlayışıyla idareci-öğretmen–öğrenci-veli işbirliği ve ekip çalışmaları ile önümüzdeki yıllarda daha da iyi eğitim ve öğretim veren bir kurum haline gelecektir.

Türk Milli Eğitimi´ne bu zamana kadar verdiği hizmetlerine bundan sonra da vermeye devam edecektir.